Funkisparken


Oslo Funkispark holder i hovedsak til i Nybegynnerområdet, ved Godt Brød, i Oslo Vinterpark på Tryvann. Her er det gratis heiskort, introduksjon og lån av utstyr hver mandag mellom kl 17-20. Oppstart mandag 12 januar.

Les mer på nettsidene deres her: http://www.oslovinterpark.no/index.php?option=com_content&view=article&id=489:oslo-funkispark&catid=37:praktisk-info&Itemid=231#.VIo1AMnQMmT

 

Om funkisparken:

"Tanken bak Oslo Funkispark er å gjøre ski og snowboard enkelt tilgjengelig for alle, uansett fysikk. Det ønsker vi å gjøre gjennom å skape og tilby en møteplass for personer med nedsatt funksjonsevne. En plass som tilbyr aktiviteter med lav terskel for å møte opp til og delta på.

Her kan du få en introduksjon til snowboard, alpint eller langrenn, enten du er stående eller sittende, ønsker å kjøre selv eller med ledsager.

I tillegg blir det mye sosialt rundt bålpanna, med skinnfeller, varm drikke og noe godt å bite i. Du trenger ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring men bare (bitte-;)litt lyst til å komme deg ut, og et ønske om å ha det hyggelig og oppleve noe nytt!

I Oslo Vinterpark kan du i tillegg, utenom mandager, leie spesialutstyr som piggekjelker og sitski på samme måte som ordinært utstyr i skiutleien. Skiskolen i Oslo Vinterpark tilbyr også timer hvis du trenger en instruktør som kan gi deg den nybegynneropplæringen du trenger for å håndere dette utstyret i bakken.

Prosjektet er et samarbeid mellom Oslo Vinterpark, Skiforeningen, Norges Snowboardforbund, Norges skiforbund, Norges idrettsforbund og Bardum A/S.

Ta turen, the sky is the limit, funkisparken er ikke langt ifra :)"

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *